• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Roluit Jante

Roluit jante Auto BraȘov

Roluit Jante Auto Brașov

Cum se realizează operația de roluire?

Există multe întrebări cu privire la diferențele dintre roluirea și îndreptarea jantelor mașinii. Pe scurt, ele se referă cam la același lucru, deși operațiunile sunt diferite în funcție de materialul jantei. Spre exemplu, janta din oțel (adică, de ,,tablă”), este mult mai maleabilă decât cea de aliaj. De aceea, când vorbim de roluire, ne referim la poziționarea acesteia pe un utilaj performant. Acest utilaj produce îndreptarea jantei prin roluire, iar timpul este de aproximativ 7 minute per jantă. Înainte, la service-urile de cartier, îndreptarea jantei de tablă se realiza cu ciocanul. 

La AutoChelu nu este necesară o astfel de operațiune. Mașinăriile noastre performante înlocuiesc cu succes variantele clasice barbare. Jantele mașinii dumneavoastră vor fi gata din nou de drum în cel mai scurt timp!

Roluit Jante Auto Brașov

Jantele din aliaj sunt încălzite la maximum 140 de grade înainte de operațiunea propriu-zisă. Această operațiune se poate realiza doar într-un service autorizat, de către personal cu experiență. Există articole și tutoriale despre cum se pot îndrepta jantele din aliaj acasă, însă noi nu le recomandăm. Lipsa de experiență își poate spune cuvântul, și vă puteți trezi cu jante de-a dreptul deteriorate.

 • Constatare gratuită
 • Servicii complete de recondiționare jante, dacă doriți
 • Îndreptare jantă tablă: 7 minute
 • Îndreptare jantă aliaj: între 5 și 45 de minute
 • Utilaje de ultimă generație
 • Echipă cu experiență
Roluit Jante Auto Brașov
Roluit Jante Auto Brașov

Dacă îmi lovesc jantele la drum lung?

Vă așteptăm în service-ul AutoChelu pentru servicii complete de îndreptare și roluire jante auto. De asemenea, dacă vă aflați în deplasare și ați avut parte de un eveniment rutier, puteți apela serviciul de vulcanizare mobilă. Acesta este un serviciu non-stop! În cadrul acestuia, ne deplasăm la locația indicată de dumneavoastră pentru îndreptarea și roluirea jantelor, dar și pentru vulcanizarea anvelopelor. Vă așteptăm să ne contactați!

Roluit Jante Auto Brașov - Întrebări frecvente

În primă fază se efectuează o constatare gratuită. Mai apoi, vă vom comunica ce recomandabil de făcut. În cazul în care doriți și o recondiționare estetică a jantelor, putem realiza și acest lucru.

Prețul diferă în funcție de dimensiunea jantei, de materialul acesteia și de suprafața de material afectată. Pentru a obține un preț corect, este necesar să realizăm o constatare la fața locului.

Dacă doriți să aduceți dumneavoastră jantele în service, o programare este ideală, deoarece reduce timpii de așteptare. De asemenea, se evită situațiile în care echipa noastră este implicată în alte activități pentru alți clienți. Dacă apelați serviciul non-stop de vulcanizare mobilă, vom veni cât de repede este posibil la locația dumneavoastră. Contactați-ne acum la 0761 677 707 !

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button