• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Îndreptări Jante

Îndreptări jante Auto BraȘov

 

Îndreptări Jante Brașov – un serviciu care vine în întâmpinarea celor care au avut parte de un eveniment rutier sau, pur și simplu, au lovit o bordură. În urma impactului cu partea carosabilă, este posibil ca janta mașinii dumneavoastră să se îndoaie. Dacă se întâmplă acest lucru, automat și anvelopa respectivă va avea de suferit, și se va uza mai rapid. Așadar, dacă simțiți că va ,,bate” ceva la mașină sau simțiți vibrații în volan la viteze mai mari, cel mai probabil una dintre jante este responsabilă. 

Îndreptări Jante Auto Brașov

Îndreptări Jante auto Brașov

La AutoChelu Brașov, jantele mașinilor se îndreaptă indiferent de materialul din care sunt realizate, și indiferent de dimensiunea acestora. De asemenea, vă putem oferi chiar un serviciu complet de recondiționare a jantelor. Acesta, pe lângă partea de reparație propriu-zisă, include și partea estetica (de vopsire, sau Diamond Cut pentru jantele mai deosebite). 

Serviciu disponibil NON STOP

Serviciul de îndreptare jante este disponibil non-stop în cadrul vulcanizarii noastre mobile. 

Echipă de profesioniști

Echipa noastră are o mare experiență pe partea de jante și anvelope auto. 

Îndreptare jante aliaj vs. jante din tablă

Ambele tipuri de jante pot suferi în urma unui șoc, însă pentru îndreptarea acestora se vor folosi metode diferite. Astfel, pentru janta de tablă există metoda clasică de lovire prin ciocan sau cea modernă, prin roluire. La AutoChelu practicăm roluirea jantelor din tablă fixându-le într-un aparat special care aplică presiune asupra zonelor afectate.

În ceea ce privește jantele de aliaj, îndreptarea acestora se realizează prin încălzirea zonei afectate în prealabil. Ulterior, aceasta va deveni mai maleabilă iar apoi se utilizează o presă hidraulică pentru îndreptare. 

Îndreptări Jante Auto Brașov
Îndreptări Jante Auto Brașov

Nu este necesar și nici indicat să rulați cu jante ovalizate sau chiar ,,pătrate”. Vă așteptăm în service-ul nostru din strada Ecologiștilor nr. 10, Săcele, Brașov, pentru a remedia orice problemă legată de jante. De asemenea, nu uitați: în cazul în care sunteți în deplasare și ați suferit un eveniment rutier, serviciul nostru de vulcanizare mobilă non-stop vă stă la dispoziție! Putem îndrepta jantele mașinii dumneavoastră oriunde vă aflați, indiferent de condițiile meteo! Apelați cu încredere la noi pentru a beneficia de serviciul de îndreptări jante auto Brașov!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button