• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Despre Noi

Despre Noi

Îndreptare Jante Brașov
Îndreptare Jante Brașov

Neculai Ciușleanu

Manager Service Auto

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

DE CE SĂ NE ALEGI

Valorile care ne
definesc

Misiunea

Misiunea AutoChelu este de a ne diversifica serviciile pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de valori. Pe lângă îndreptare jante Brașov, și recondiționarea acestora, oferim și multe alte servicii. De asemenea, ne dorim să ne extindem și pe partea de tuning, pentru ca tu să ai parte de toate serviciile în același loc!

Viziunea

Viziunea noastră pleacă din pasiune. Am pornit la drum pentru a ajunge la cât mai mulți clienți, și dorim să devenim un punct de referință în industria auto din Brașov și nu numai. Cu siguranță nu ne vom opri aici.

Valorile

Valorile care ne reprezintă sunt transparența, calitatea și seriozitatea. Nu neapărat în această ordine, deoarece toate trei sunt importante și ne-au ghidat în drumul nostru. Ne dorim să fim văzuți în continuare drept o firmă serioasă, care livrează rezultate de calitate și customer service eficient. Ne dorim să rămânem în topul preferințelor clienților noștri, așadar vom continua să ne ghidăm după aceleași principii ca și până acum.

Îndreptare Jante Brașov

MAI MULT

Important de știut
despre jante

În urma impactului cu borduri sau gropi, este posibil ca janta să sufere deformări. Acestea pot fi minore sau majore, însă în orice caz, vor duce la dezechilibrarea roții. 

  • În cazul în care se va continua rularea în aceste condiții, anvelopa va începe să se uzeze neuniform. În timp, veți avea nevoie de un nou set de anvelope mai repede decât v-ați fi așteptat!
  • Dacă simțiți vibrații ale volanului sau auziți anumite sunete, ca niște ,,bătăi”, este posibil să fie de la una dintre jante. Este foarte important să abordați această problemă cât mai repede posibil.

La AutoChelu, vă oferim servicii complete de îndreptare jante Brașov, roluit jante, precum și recondiționări complete. Recondiționarea jantelor se referă la tot procesul de reparație, curățare și vopsire prin care o jantă poate redeveni aproape ca nouă.

SERVICE AUTO BRASOV

Îndreptat Jante Auto Brașov
în cifre

Service Auto Brasov

+ 16

Număr de angajați

Service Auto Brasov

+ 3500

Clienți anual

Service Auto Brasov

2760

Jante îndreptate anual

Service Auto Brasov

34

Tipuri de servicii oferite

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button